Design a site like this with WordPress.com
Get started

Välkommen december

Efter en rätt grå november känns det ändå skönt att välkomna december och årets avslutning. Jag är ju förtjust i jul- och nyårsfirande och mår bra av att ha saker att se fram emot så julledighet och nyår med vänner blir en ljuspunkt i vintermörkret.

En annan ljuspunkt är julkalendern jag införskaffat mig. I flera år har jag varit sugen på att köpa Bodyshop’s kalender, men den är rätt dyr och jag har väl inte känt att jag hade använt tillräckligt många av produkterna som är i kalendern för att det skulle kännas rimligt att köpa en kalender. Men i år slog jag till, jag hade fått en rätt rejäl rabatt, så då kändes det lite mer försvarbart. Jag har inte unnat mig något sådant innan, så nu fick det vara dags!

Jag jobbar helg till helgen, så är ledig fredag och måndag. Imorgon åker jag söderut för att träffa några vänner och se deras nya hus och att fotografera lite. De ska nämligen få barn nu december-januari så vi tänkte passa på att ta lite bilder. Sen åker jag hem en sväng till familjen och hämtar mina däck. Pappa var inte så sugen på att förvara min bils däck längre, och det kan jag ju förstå.

Nästa helg så ska jag ha afternoon tea med jultema med mina systrar. Tänkte dra igång ett litet projekt kopplat till afternoon tea, så det är jag rätt taggad på. Afternoon tea-inläggen på min blogg är faktiskt väldigt populära. Oavsett så blir det både gott och trevligt!

Alla har ju dåliga dagar ibland, men ibland hamnar jag lätt i dåliga dagar som en ond spiral. Ofta blir det en dålig dag för att jag känner mig ensam och inte pratar med någon. (Alltså pratar, skriva räknas inte.) Men för att råda bot på mina dåliga dagar så har jag nu gjort en “bra dag”-burk. En glasburk som jag klätt i lite finare papper, dekorerat lite lagom och sen har jag fyllt den med små ihopvikta lappar på saker jag kan göra för att min dåliga dag ska bli en bra dag. Det kan vara allt ifrån att ringa en vän eller ett syskon till att unna sig något gott, lyssna på bra musik eller kolla på ett avsnitt av favoritserien. Förhoppningsvis ska detta hjälpa mig så att dåliga dagar blir bra dagar framöver.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: